mun. Arad, str. Constituţiei, nr. 103

Ansamblul rezidenţial TOSCANA RESIDENCE este alături de eroii din linia întâi

 

Eroii ne fac bine și merită răsplătiți.

Ei sunt cei care luptă zilnic cu virusul care a lovit brusc planeta și care s-a extins cu rapiditate în viețile noastre. Sunt medici, anesteziști, asistenți medicali, infirmieri, ambulanțieri, brancardieri, cu toții aflați pe front în lupta cu acest inamic. Ei sunt cei care își respectă jurământul de a-și consacra viața în slujba umanității, de a îndruma îngrijirea celor bolnavi și în nevoie, respectând pe deplin viața umană chiar sub amenințarea propriei siguranțe. Sunt cei care știu când părăsesc căminul, însă nu știu la ce oră din zi se vor întoarce ACASĂ și în ce condiții pentru că bătălia dusă cu pandemia nu are un scenariu concret. Ei sunt eroii în halate care luptă până în ultima clipă alături de pacienți, salvând vieți.

Pentru ceea ce fac, ei merită recompensați.

TOSCANA RESIDENCE, cel mai nou ansamblu rezidențial din Arad susține faptele bune și vine în sprijinul personalului medical ce reprezintă linia întâi în combaterea COVID-19 cu o reducere în valoare de 2000 de euro la achiziția oricărei locuințe în cartierul toscan.

Este un dar din solidaritate pentru ca ei să se relaxeze după zilele lungi și obositoare în casa mult visată.

Pe lângă acest discount, ei mai primesc o reducere de 10% la materialele de finisare plus alte discounturi speciale la alegerea mobilei pentru ca locuința în care se vor muta să fie cu adevărat căminul la care mereu au visat.

Despre Toscana Residence

Situat într-unul dintre cele mai frumoase cartiere ale municipiului nostru, Aradul Nou, pe strada Constituției, Toscana Residence reprezintă un ansamblu rezidențial select, cochet și liniștit, fiind singurul cartier nou care oferă case cu etaj, nu cu mansardă și terenuri începând de la 367 mp, locuitorii săi bucurându-se astfel de mai mult spațiu.

Toate detaliile despre casele Toscana le puteți găsi pe site sau la numerele de telefon 0733 679 072 și 0722 605 355.

REGULAMENTUL CAMPANIEI

Înapoi