mun. Arad, str. Constituţiei, nr. 103

Dezvoltator

PREZENTARE BMS

Suntem Build-Man Solutions. Alături de echipele noastre de management remarcabile ne-am propus încă de la începutul activității să dezvoltăm RESPONSABIL proiecte de construcții imobiliare, comerciale și industriale. Urmărim cu interes și preocupare nevoia pieței și reușim să ne îndeplinim obiectivul treptat, în fiecare zi.

Și pentru că ne plac detaliile și înțelegem rostul unei munci strategice eficientizate la maxim, am reușit să oferim prețuri rezonabile pentru standarde moderne de calitate în domeniul imobiliar. Am făcut astfel accesibil stilul consacrat italian al regiunii Toscana pentru clienții noștri, oferind oportunitatea de a înnobila stilul obișnuit de viață prin elemente de decor și ambianță deosebit de primitoare, la un preț corect.

Activitatea noastră

În prezent, lucrăm intens la șapte proiecte rezidențiale

Proiectele se află în diferite stadii de dezvoltare, aprobate, în circuit de aprobare sau în fază de elaborare și sunt situate în zone diverse: Arad, Lugoj, Timișoara, Peciu Nou  (Timiș), și Ghiroda (Timiș).

Totodată, dezvoltăm mai multe proiecte pentru zona industrială, logistică și de servicii, localizate în Arad și localitatea Covaci din județul Timiș.

Urmăriți-ne pentru a afla mai multe detalii despre activitatea noastră!

Contactați-ne dacă aveți întrebări despre noi sau despre proiectele noastre!

Descrierea ansamblului rezidential Toscana-Arad

Inspirat din stilul arhitectural predominant în Florența secolului al XV-lea, stilul toscan s-a făcut remarcat în toată lumea prin încărcătura rafinată pe care a dat-o încăperilor la vremea respectivă, reușind să îmbine confortul extraordinar cu estetica și căldura tonurilor pământii, în cele mai mici detalii. Pitorescul zonei mediteraneene a încadrat perfect acest stil de design care astăzi îi poartă numele. Ansamblul rezidențial Toscana Residence face accesibil  azi decorul preferat de către oameni din întreaga lume, un décor temperat de tonuri calde, neutre, învăluit în nuanțe aurii de teracotă, și oferă locuințe individuale amenajate în acest stil rustic mediteranean. De la fațade la elementele ornamentale de gard sau țiglă și până la ușile atent alese care te întâmpină cu căldură, proiectul a fost conceput, construit și utilat la cel mai înalt standard de calitate și funcționalitate, printr-o execuție impecabilă a tuturor elementelor care îl compun.

Eleganță și rafinament la interior, armonie la exterior.

Dacă ești în căutarea locuinței potrivite dar mai ales a acelui ceva în plus, căruia îi spunem ”cămin”, stilul acesta e pentru tine. Casele pe care le-am construit poartă tonurile calde ale regiunii Toscana de altădată, adaptate tendințelor de amenajare moderne. Nu am uitat nici de intimitate, așa că am amenajat totul până în cele mai mici detalii.Soluțiile de proiectare unitare și tehnicile curate de execuție ne-au permis să optimizăm costurile atât în ceea ce privește funcționalitatea, structura de rezistență cât și a materialelor folosite, ceea ce înseamnă un preț corect pentru tine.

Astfel, Toscana Residence oferă un sistem de case cu regim de înălțime de maxim P+1E și propune unități locative moderne, adaptate cerințelor. Proiectul nostru este compus din: 

 • imobile de tip simplex
 • imobile tip duplex
 • locuințe înșiruite

Pe scurt, oferim:

 • 12 case tip Simplex cu 119 mp utili, pentru fiecare locuință
 • 7 case tip DUPLEX, cu 14 locuințe individuale si 119 mp utili, pentru fiecare locuință
 • 8 locuințe individuale ”înșiruite”, având 109 mp utili, pentru fiecare locuință

Dotări moderne și accesibilitate:

 • toate utilitățile: gaz, apă, canalizare, curent electric
 • telefon, cablu Tv, internet prin fibră optică
 • facilități cu dichis: căi de acces pavate și trotuare moderne
 • iluminat stradal ambiental
 • spații verzi comune ornamentate
 • loc de joacă pentru copii
 • opțional, livrare la cheie

Unde se află Toscana Residence?

Ansamblul Toscana Residence este situat în apropierea autostrăzii A1, cu acces direct de pe Calea Timișorii și de pe autostradă. Deschiderea spre centrul logistic și spre centrul orașului Arad oferă acces rapid în zone principale din oraș.